ŞEHİT SUAT SARI ANAOKULU

Telefon : 0(352) 339 17 59
WEB https://suatsari.meb.k12.tr
Adres : Zümrüt Mah. Kadir Has Cad. Vural Sok. No57/B Kocasinan/KAYSERİ
VİZYON : Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.
MİSYON : Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:30 17:30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 10 dakika uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 1-Aile Ziyareti Projesi 2-Değerler Şehri Kayseri Projesi 3-Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi 4-Yalnız Değilsiniz Projesi 5-Bu Benim Kitabım Projesi